ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

İLAHİYAT ALANI ULUSLARARASI LİSANSÜSTÜ ÇALIŞMALARI KONGRESİ 1

(Online ve Yüz yüze)

KAPSAM VE AMAÇ

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenecek olan kongrenin temel amacı, kongreye katılacak olan lisansüstü öğrencilerin danışmanları ile birlikte yapmış oldukları bilimsel çalışmalarında elde ettikleri sonuçları, güncel gelişmeleri paylaşabilmeleri için bir platform oluşturmaktır. Bu vesileyle öğrencilerin bilimsel etkinliklere teşvik edilmesi ve böylece deneyim kazanmaları mümkün olacaktır. Bu çerçevede, sunulan çalışmaların hakemlik sürecinden ve intihal programından geçtikten sonra sempozyum kitabında (PDF olarak) yayımlanması da hedeflenmektedir. Böylelikle lisansüstü düzeyde yapılan bilimsel çalışmaların duyurulması ve niteliğinin artırılması ve bilim dünyasına katkı sağlaması mümkün olacaktır.